سایت رسمی کمپانی Easy Come Canada - ویزای تحصیلی
Thursday 22 February 2018
   
Size Font
Login
image image image

Plan Nord

Plan Nord - Building Northern Québec together - The Project of a Generation

Plan Nord Tourism Strategy

 

طرح Nord

شمال استان کبک را با هم بسازیم. طرحی برای نسل ها...

Plan Nord

Good news for home builder, whether you're a home builder or investor, construction worker

 

طرح Nord

خبر خوب برای خانه سازان و یا سرمایه گذاران و یا افرادی که مایل به کار در زمینه های ساختمانی در کانادا می باشند

The Business Immigration Program seeks to attract experienced business people to Canada who will support the development of a strong and prosperous Canadian economy

 

مهاجرت تجاری کانادا جذب صاحبان باتجربه و موفق تجارت ها و مشاغل آزاد است. دولت کانادا معتقد است این افراد می توانند ...

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی

به ادامه مطلب مراجعه نمایید


علاوه بر کسانی که به منظور یادگیری زبانهای انگلیسی و فرانسه به کانادا می‌آیند، هرساله بالغ بر 130,000 نفر جهت ادامه تحصیل یا آغاز تحصیل به کانادا وارد می‌شوند. هرساله کالج‌ها و دانشگاههای بسیاری در کانادا با استاندارد و کیفیت آموزشی بالا آماده پذیرش دانشجویان خارجی می‌باشند. برای تحصیل درکانادا به اجازه تحصیل و ویزای اقامت موقت کانادا نیاز دارید ( البته استثنائاتی نیز وجود دارد که در این موارد دانشجو ملزم به اخذ اجازه تحصیل نیست). برای کسب اجازه تحصیل قبل از هر چیزی باید از یکی از کالج ها یا دانشگاه‌های شناخته شده کانادایی پذیرش بگیرید. هر کالج یا دانشگاهی از قوانین، شرایط، و نیازمندیهای مختص به خود جهت اعطای پذیرش تحصیلی به متقاضیان برخوردارست. بنابراین لازم است با موسسه مورد نظر تماس گرفته یا وب‌سایت‌شان را بررسی کنید تا با شرایط و نیازمندی‌های آنها آشنا شده و از نحوه درخواست و شرایط اعطای پذیرش آگاه شوید. معمولا متقاضی اخذ پذیرش باید 9 تا 12 ماه زودتر تقاضانامه خود را همراه با سایر مدارک مورد نیاز به کالج یا دانشگاهی که انتخاب کرده است، بفرستد. اگر زبان مادری متقاضی انگلیسی یا فرانسه نباشد (در کانادا هم دانشگاه‌ها‌ و کالج‌های انگلیسی زبان وجود دارد و هم فرانسه زبان)، معمولا لازم است مهارت‌های زبانی متقاضی با شرکت در یکی از امتحانات استانداردی که مورد قبول دانشگاه یا کالج مورد نظر است، سنجیده شود. آزمون‌ تافل (TOEFL) و نیز آزمون آیلتس (IELTS) توسط اغلب دانشگاه‌ها و کالج‌های انگلیسی زبان کانادا پذیرفته می‌شود.
متقاضی ویزای تحصیلی کانادا علاوه بر اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا کالج کانادایی باید ثابت کند از توانایی مالی کافی برای پرداخت شهریه و تامین هزینه‌های زندگی در کانادا برخوردارست و نیز افسر ویزا را قانع کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز خواهد گشت.
دانشجویان خارجی که به صورت تمام وقت در یک دانشگاه‌ یا کالج کانادایی تحصیل می‌کنند می‌توانند در مدت تحصیل و حتی بدون داشتن اجازه کار در محدوده و پردیس (Campus) دانشگاه یا کالج کار کنند. این دانشجویان یا همسران‌شان می‌توانند با اخذ اجازه کار  (Work Permit) در بیرون از دانشگاه نیز به کار مشغول شوند. اجازه کار می‌تواند در حین تحصیل یا پس از فراغت از تحصیل برای دانشجو یا همسر وی صادر شود.
دانشجویانی که پس از فراغت از تحصیل حداقل به مدت یک سال به صورت تمام وقت در کانادا مشغول به کار بوده اند می‌توانند بر اساس برنامه مهاجرتی جدید " مهاجرت از طریق تجربه کانادایی " برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

تحصیل در کانادا بدون نیاز به اجازه تحصیل
برخی افراد برای تحصیل در کانادا نیازی به داشتن اجازه تحصیل ندارند. این موارد عبارتند از:

    * کسانی که بخواهند در دوره‌های تحصیلی کوتاه مدت مشغول به تحصیل شوند. منظور از دوره تحصیلی کوتاه مدت دوره‌ای است که مدت آن 6 ماه یا کمتر است.
    * اعضای خانواده و کارمندان نمایندگان کشورهای خارجی برای تحصیل در کانادا نیازی به داشتن اجازه تحصیل ندارند.
    * اعضای نیروهای مسلح خارجی



کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 مهاجرت با استفاده از تجربه کانادایی  [ Monday 25 June 2012 ] 15842 مشاهده
 Business Immigration  [ Monday 25 June 2012 ] 24511 مشاهده
 اجازه کار موقت - (Temporarily Work Permit)  [ Monday 25 June 2012 ] 12333 مشاهده
 مهاجرت خویشاوندی  [ Monday 25 June 2012 ] 13380 مشاهده

       امتیاز دهی به مطلب

       انتخاب ها

       اشتراک گذاري مطلب

       منوی سایت

توضیحات .....
توضیحات .....
توضیحات .....

Login Form