سایت رسمی کمپانی Easy Come Canada - ویزای توریستی یا دیدار
Thursday 22 February 2018
   
Size Font
Login
image image image

Plan Nord

Plan Nord - Building Northern Québec together - The Project of a Generation

Plan Nord Tourism Strategy

 

طرح Nord

شمال استان کبک را با هم بسازیم. طرحی برای نسل ها...

Plan Nord

Good news for home builder, whether you're a home builder or investor, construction worker

 

طرح Nord

خبر خوب برای خانه سازان و یا سرمایه گذاران و یا افرادی که مایل به کار در زمینه های ساختمانی در کانادا می باشند

The Business Immigration Program seeks to attract experienced business people to Canada who will support the development of a strong and prosperous Canadian economy

 

مهاجرت تجاری کانادا جذب صاحبان باتجربه و موفق تجارت ها و مشاغل آزاد است. دولت کانادا معتقد است این افراد می توانند ...

ویزای توریستی یا دیدار

ویزای توریستی یا دیدار

 
به ادامه مطلب مراجعه نمایید

کانادا هرساله پذیرای بیش از پنج میلیون گردشگر است. بجز ساکنین کشورهایی که برای ورود به کانادا نیازی به اخذ ویزا ندارند سایر بازدیدکنندگان و گردشگرانی که قصد ورود به کانادا را دارند باید برای اخذ ویزای توریستی یا دیدار اقدام کنند. اخذ این ویزا که در واقع ویزای اقامت موقت  (TRV)کاناداست، منوط به تحقق شرایطی است که در ادامه شرح داده شده است.


گردشگران و بازدیدکنندگان


کسانی که می‌خواهند به عنوان گردشگر و یا برای دیدار نزدیکان خود به کانادا وارد شوند ‌باید ویزای اقامت موقت کانادا (یا ویزای توریستی و دیدار) دریافت کنند (البته بجز افراد مقیم  چند کشور خاص که از این قانون مستثنی هستند). این افراد باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع کنند که کشور کانادا را قبل از انقضا اعتبار ویزا ترک کرده و به کشور خود بازخواهند گشت. بنابراین دلبستگی‌هایی نظیر داشتن شغل، داشتن خانواده، و داشتن خانه و ملک که متقاضی را به برگشت به کشورش تشویق می‌کند در تصمیم‌گیری افسر ویزا تاثیر گذار است و شانس دریافت ویزا را افزایش می‌‌دهد. همچنین ممکن است از متقاضی خواسته شود دعوتنامه‌ای که از طرف میزبان کانادایی خود دریافت ‌کرده‌است را ارائه کند. در این دعوتنامه باید اطلاعات مربوط به دعوت کننده، شخص مدعو، و اطلاعات مربوط به سفر قید شود. این اطلاعات مواردی از قبیل نام کامل، تاریخ تولد، آدرس و شماره تماس، علت و مدت سفر، شغل و میزان درآمد شخص دعوت کننده، تاریخی که بازدیدکننده کانادا را ترک می‌کند، و وضعیت اقامت دعوت کننده در کانادا ( دعوت کننده شهروندکاناداست یا مقیم دائم این کشور؟) را شامل می‌شود.
مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا بیشتر از شش ماه نیست ولی تحت شرایط خاصی امکان تمدید ویزا وجود دارد. کسانی که قصد دارند مدت اقامت موقت خود در کانادا را افزایش دهند باید تقاضای تمدید ویزای خود را حداقل 30 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال کنند.
علاوه بر شرایط ذکر شده، متقاضی باید از نظر سلامتی جسمانی در وضعیتی خوب (ممکن است لازم باشد برگه آزمایشات پزشکی جهت تأیید سلامتی شخص نیز درخواست شود)، و از پول یا حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشند. میزان پول مورد نیاز می‌تواند با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت، و اینکه متقاضی در هتل اقامت می‌کند یا در منزل دوستان یا خویشاوندان، متفاوت است.

بازدیدکنندگان تجاری(Business Visitors)
 
بازدیدکننده تجاری کسی است که با هدف انجام فعالیت‌های بین‌المللی تجاری و بدون اینکه مستقیما در بازار کار کانادا وارد شود، به این کشور سفر ‌کند. برای مثال کسی که برای دیدار نمایندگان کمپانی‌هایی که با آنها داد و ستد دارد به کانادا وارد می‌شود بازدیدکننده تجاری محسوب می‌گردد.
این بازدیدکننده‌ها ممکن است برای شرکت در جلسات و کنفرانس‌های تجاری، بازدید کارخانه و شرکت، یادگیری یا آموزش نحوه بکارگیری یک محصول، خرید، فروش، و یا سایر معاملات تجاری به کانادا وارد شوند. منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدیدکننده تجاری خارج از کاناداست.
ویزای مخصوصی برای بازدیدکنندگان تجاری وجود ندارد و این بازدیدکنندگان نیز در واقع ویزای اقامت موقت یا TRV دریافت می‌کنند. هر کسی که قصد اقامت موقت در کانادا را داشته باشد، بجز شهروندان کشورهای مستثنی باید قبل از ورود به کانادا ویزای TRV بگیرد.

 

شهروندان کشورهای زیر برای دیدار از کانادا نیازی به اخذ ویزا ندارندآلمان
آنتیگوآ و باربودا
آندورا
اتریش
اسپانیا
استرالیا
استونی
اسراییل
اسلواکی
اسلوونی
ایالات متحده آمریکا
ایتالیا
ایرلند
ایسلند
باربادوس
باهاماس
برونئی
بلژیک
بوتسوانا
پاپوآ گینه نو
پرتقال
جزایر سلیمان
جمهوری مالت
دانمارک
ژاپن
ساموآ
سان مارینو
سنت کیتس و نویس
سنت لوسیا
سنت وینسنت
سنگاپور
سوازیلند
سوئد
سوئیس
فرانسه
فنلاند
قبرس
کرواسی
کره جنوبی
لتونی
لوگزامبورگ
لهستان ( داشتن e-passport لازم است)
لیتوانی
لیختن اشتاین
مجارستان
موناکو
نامیبیا
نروژ
نیوزیلند
هلند
یونان


کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 مهاجرت از طریق تخصص و حرفه (Skilled Workers)  [ Monday 25 June 2012 ] 14568 مشاهده
 مهاجرت به کبک  [ Monday 25 June 2012 ] 12923 مشاهده
 مهاجرت با استفاده از تجربه کانادایی  [ Monday 25 June 2012 ] 15842 مشاهده
 اجازه کار موقت - (Temporarily Work Permit)  [ Monday 25 June 2012 ] 12334 مشاهده

       امتیاز دهی به مطلب

       انتخاب ها

       اشتراک گذاري مطلب

       منوی سایت

توضیحات .....
توضیحات .....
توضیحات .....

Login Form