سایت رسمی کمپانی Easy Come Canada - زیرگروه جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان PhD دانشگاههای انتاریو
Friday 23 February 2018
   
Size Font
Login
image image image

Plan Nord

Plan Nord - Building Northern Québec together - The Project of a Generation

Plan Nord Tourism Strategy

 

طرح Nord

شمال استان کبک را با هم بسازیم. طرحی برای نسل ها...

Plan Nord

Good news for home builder, whether you're a home builder or investor, construction worker

 

طرح Nord

خبر خوب برای خانه سازان و یا سرمایه گذاران و یا افرادی که مایل به کار در زمینه های ساختمانی در کانادا می باشند

The Business Immigration Program seeks to attract experienced business people to Canada who will support the development of a strong and prosperous Canadian economy

 

مهاجرت تجاری کانادا جذب صاحبان باتجربه و موفق تجارت ها و مشاغل آزاد است. دولت کانادا معتقد است این افراد می توانند ...

زیرگروه جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان PhD دانشگاههای انتاریو

زیرگروه جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان PhD دانشگاههای انتاریو


اداره مهاجرت ایالت انتاریو اعلام کرد: .... به ادامه مطلب مراجعه نمایید


اداره مهاجرت ایالت انتاریو اعلام کرد
زیرگروه جدید مهاجرتی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان PhD دانشگاههای انتاریو
فارغ التحصیلان دوره های PhD دانشگاههای انتاریو از این پس می توانند بدون نیاز به داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند
هفته گذشته (21 آوریل) اداره مهاجرت ایالت اُنتاریو جزییات شاخه جدیدی را در برنامه مهاجرتی استانی خود اعلام کرد. زیر گروه مهاجرتی "دانشجویان خارجی" در کنار زیر گروه "عمومی" برنامه مهاجرت از طریق انتخاب استانی اُنتاریو (Ontario Provincial Nominee Program) را تشکیل می‌دهند.
پیش از اعلام شاخه جدید که تحت زیر گروه "دانشجویان خارجی" و با عنوان "شاخه فارغ التحصیلان PhD" دسته بندی شده است، دانشجویان خارجی فارغ التحصیل یا در آستانه فارغ التحصیلی از کالج‌ها و دانشگاه‌های واجد شرایط کانادا تنها در صورتی می‌توانستند با استفاده از این زیرگروه مهاجرتی برای کسب اقامت دائم کانادا اقدام کنند که از یک کارفرمای واجد شرایط در اُنتاریو پیشنهاد کار دائم و تمام وقت داشته باشند. اما براساس شاخه جدید فارغ التحصیلان PhD، کسانی که از یک برنامه PhD ارائه شده توسط یکی از دانشگاههای واجد شرایط اُنتاریو فارغ التحصیل شده یا در آستانه فارغ التحصیلی باشند می‌توانند بدون نیاز به داشتن پیشنهاد کار برای کسب ویزای اقامت دائم و مهاجرت به کانادا اقدام کنند.
واجدین شرایط اقدام تحت این شاخه جدید مهاجرتی عبارتند از:
    * کسانی که به عنوان دانشجوی خارجی از یکی از دانشگاههای واجد شرایط اُنتاریو فارغ التحصیل شده و درجه دکتری گرفته‌اند (نباید بیش از دو سال از فا رغ التحصیلی متقاضی سپری شده باشد)؛
    * افرادی که تمام نیازمندیهای یک برنامه PhD در دانشگاههای فوق الذکر را برآورده ساخته (مثلا تمام واحدهای درسی مورد نیاز را گذرانده و از تز خود نیز دفاع کرده‌اند) و منتظر دریافت مدرک دکتری خود هستند؛
    * افرادی که حداقل دو سال از یک برنامه PhD در یکی از دانشگاههای واجد شرایط ایالت اُنتاریو را با موفقیت پشت سر گذرانده اند؛
متقاضیان این برنامه جدید مهاجرتی می‌توانند از داخل کانادا یا خارج از کانادا اقدام کنند ولی کسانی که قصد دارند از داخل کانادا اقدام کنند باید وضعیت اقامتشان در کانادا قانونی باشد (ویزای دانشجویی یا ویزای کار دارای اعتبار داشته باشند)



کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

       امتیاز دهی به مطلب

       انتخاب ها

       اشتراک گذاري مطلب

       منوی سایت

توضیحات .....
توضیحات .....
توضیحات .....

Login Form